NEW EVENTUS – NATUR MÁNIA bojli

Próbáld ki elsők között legújabb termékünket, most bevezető áron!
1kg-os csomagolásban 4690,-Ft/kg

Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek legújabb bojlinkat.
A tavalyi évben alkottuk meg ezt a különleges, semmilyen mesterséges aromát nem tartalmazó terméket. Sikerült tesztelni tavaszi, hideg vízben, nyári kánikulában, őszi lehűlésben, frontban stb. A csali mindenhol, bizonyította, hogy érdemes rá, hogy nyugodt szívvel kínáljuk nektek. Tehát úgy éreztük, most jött el az idő, hogy felfedjük előttetek. A beltartalmával kapcsolatban sincs semmi titkos, ezért most pontosan le is írom mitől is ilyen jó ez a csali!
Az egyedi ízét, illatát mint írtam is csak természetes kivonatok adják. Folyékony máj kivonat, marha máj por, kevés fokhagyma esszenciális olaj, fekete bors esszenciális olaj, curry fűszer, robin red liquid, chilli őrlemény, zöldajkú kagyló kivonat.
Alapmixe enyhén hallisztes, fehérjeprofilját minőségi alapanyagokkal állítottuk be úgy, hogy egész évben eredményes legyen. Beltartalma összeállításánál úgy válogattuk meg az alkotórészeket, hogy minél kevésbé legyen érzékeny az időváltozásokra. Figyelve arra, hogy az értékes csalogató anyagok gyorsan, nagy hátásfokkal mosódjanak ki.
A terméket ezennel el is kezdjük forgalmazni.
Az ára bevezető ár!
Méretek:
  • 20mm
  • 24mm
  • 30mm
Szállítási költség:
  1. utánvéttel: 5kg-ig 1960Ft
  2. előre utalással: 5kg-ig 1610Ft   5kg-felett ingyenes!

4690,-Ft/kg

Rendelés Facebook-on