NEW EVENTUS – NATUR MÁNIA párolt bojli BEVEZETŐ ÁRON!

Próbáld ki elsők között legújabb termékünket, most bevezető áron!
Kiszerelés/ár:
0,5kg-os csomagolásban 2300,-Ft
2860Ft/500g helyett
1kg-os csomagolásban 3800,-Ft
4690,-Ft/kg helyett

Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek legújabb bojlinkat.
A tavalyi évben alkottuk meg ezt a különleges, semmilyen mesterséges aromát nem tartalmazó terméket. Sikerült tesztelni tavaszi, hideg vízben, nyári kánikulában, őszi lehűlésben, frontban stb. A csali mindenhol, bizonyította, hogy érdemes rá, hogy nyugodt szívvel kínáljuk nektek. Tehát úgy éreztük, most jött el az idő, hogy felfedjük előttetek. A beltartalmával kapcsolatban sincs semmi titkos, ezért most pontosan le is írom mitől is ilyen jó ez a csali!
Az egyedi ízét, illatát mint írtam is csak természetes kivonatok adják. Folyékony máj kivonat, marha máj por, kevés fokhagyma esszenciális olaj, fekete bors esszenciális olaj, curry fűszer, robin red liquid, chilli őrlemény, züldajkú kagyló kivonat.
A beltartalma is igen erős. Alapmixe enyhén hallisztes, fehérjeprofilját minőségi alapanyagokkal állítottuk be úgy, hogy egész évben eredményes legyen. Beltartalma összeállításánál úgy válogattuk meg az alkotórészeket, hogy minél kevésbé legyen érzékeny az időváltozásokra. Figyelve arra, hogy az értékes csalogató anyagok gyorsan, nagy hátásfokkal mosódjanak ki.
A terméket ezennel el is kezdjük forgalmazni. Első körben csak itt a fb-on, ezzel is kedveskedve az oldalunkat folyamatoson követő kedves vásárlóink előtt.
Az ára bevezető ár!
Méretek:
  • 20mm
  • 24mm
Szállítási költség:
  1. utánvéttel: 5kg-ig 1660Ft
  2. előre utalással: 5kg-ig 1310Ft     5kg-felett ingyenes.

2300,-Ft/fél kg, 3800,-Ft/1kg

Rendelés Facebook-on