Eventus Premium Pro bojli

Az Eventus bojlicsalád zászlóshajója az 1kg-os kiszerelésű prémium kategóriás pro bojlija!

A piacon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokból előállított, gondosan kikísérletezett és már jól bevált recepttúra alapján összeállított bojli. A Premium Pro bojlit a pontyokra intenzíven ható aromák keverékéből sikerült megalkotnunk ezt az évek óta sikeres és jól bevált csalit.

Beltartalmában megtalálhatók:
erjesztett rákkivonat, előemésztett fehérék (aminók), vízben oldódó fehérje komplex, élesztők, ásványi anyagok, vitaminok, minőségi alapanyagokból származó szénhidrátok, mélytengeri halakból készített halolaj (magas omega-3 tartalmú), chili, Robin-Red, erősen halas, nagy fehérjetartalmú csali.
Beltartalma megalkotásánál fő szempont volt a természetes táplálék (zoo- és fitoplanktonok) fehérjeszerkezetének és tápértékének leutánozása volt. Ami az öreg és tapasztalt pontyok becsapásának fő ismérve. A halak már ösztönösen, messziről felismerik és minden gyanakvás nélkül fogyasztják.

Sikerült megalkotnunk egy igazi nagyhalas bojlit, ami azt tudja – ami minden bojlis horgász szívét megdobogtatja – kihozni az adott vízfelületből a maximumot.

Bővebben


4.200,-Ft/kg

Bővebben

Premium minőségű oldódó, intenzív bojli

Eventus Prémium oldódó bojli

Egyenletes oldódású, gyors bojli. Beltartalma miatt a pontyok számára igazi csemege, és még akkor is felveszik, ha épp nincsenek étvágyuknál. Nem lehet vele túletetni, mivel pár órán belül feloldódik, viszonylag magas olaj és sörélesztő tartalma miatt pedig gyorsan „áthalad” a pontyon. Magas betain és aminósav tartalommal!

Most 1 zacskó gubancgátló cső jár minden rendeléshez ajándékba!Bővebben


3800 Ft/kg

Bővebben