Eventus Premium Pro bojli

Az Eventus bojlicsalád zászlóshajója az 1kg-os kiszerelésű prémium kategóriás pro bojlija!

A piacon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokból előállított, gondosan kikísérletezett és már jól bevált recepttúra alapján összeállított bojli. A Premium Pro bojlit a pontyokra intenzíven ható aromák keverékéből sikerült megalkotnunk ezt az évek óta sikeres és jól bevált csalit.

Beltartalmában megtalálhatók:
erjesztett rákkivonat, előemésztett fehérék (aminók), vízben oldódó fehérje komplex, élesztők, ásványi anyagok, vitaminok, minőségi alapanyagokból származó szénhidrátok, mélytengeri halakból készített halolaj (magas omega-3 tartalmú), chili, Robin-Red, erősen halas, nagy fehérjetartalmú csali.
Beltartalma megalkotásánál fő szempont volt a természetes táplálék (zoo- és fitoplanktonok) fehérjeszerkezetének és tápértékének leutánozása volt. Ami az öreg és tapasztalt pontyok becsapásának fő ismérve. A halak már ösztönösen, messziről felismerik és minden gyanakvás nélkül fogyasztják.

Sikerült megalkotnunk egy igazi nagyhalas bojlit, ami azt tudja – ami minden bojlis horgász szívét megdobogtatja – kihozni az adott vízfelületből a maximumot.

Bővebben


4.200,-Ft/kg

Bővebben

Prémium Chili&Barack bojli

Prémium kategóriós, igazi nagyhalas, szelektáló bojli, amely a tavaszi, felmelegedő vizekben éppolyan eredményes mint a legmelegebb időszakokban. A pontyok ösztönösen táplálékként azonosítják, és gyanakvás nélkül fogyasztják.

Bővebben


4200 Ft/kg

Bővebben