K5 teflon bojlis horog AKCIÓ

K5 teflon bojlis horog

Prémium minőségű TEFLON bevonatú horog kínálatunkból.

Extra hegyes és szinte kicsorbíthatatlan! Tökéletes akadást biztosító egyedi kialakítású nem túl vastag mégis bivaly erős horog.

A halvesztés esélyét minimalizálhatjuk ennek a horognak a használatával. Szögleges, nagy öble nagy húsrészt fog át és biztosan tartja a halat.
Ez a magas minőségű horog elnyűhetetlen.Bővebben


960Ft

2060Ft

Bővebben

K3 prémium pontyozó horog AKCIÓ!

K3 prémium pontyozó horog

AKCIÓ! Prémium minőség bojlis (pontyozó) horog kínálatunkból!

INGYEN POSTA Előre utalás esetén 5 csomag rendelése felett!

A K3-as széria igazi prémium minőséget képvisel. Rendkívül erős ugyanakkor optimálisan lekarcsúsított carbon horgok.

A horog hegyének lepattanása, törése, horog kiegyenesedésének az esélye gyakorlatilag nulla. Erős, ívelt, hosszú szára és tűéles hegye minden körülmények között megállja a helyét és rendkívüli haltartást biztosít!
Kiszerelés: 10dbBővebben


960 Ft

2060 Ft

Bővebben

X6 Barbless (szakáll nélküli) horog

X6 Barbless (szakáll nélküli) horog

A nagyponty horgászatban minden igényes és magára valamelyest adó horgász elsődleges dolga és kötelessége a halak védelme, épségük megőrzése.
Az X6 szakáll nélküli horgok a lehető legkisebb sérülést okozva tarja biztosan a halat, prémium minőséget képvisel.Bővebben


1590 Ft/csomag

Bővebben

Special Feeder horog

Special Feeder horog

Igazi univerzális horog kínálatunkból. Kialakításának köszönhetően alkalmas mind a rakósbotos pontyozáshoz, mind a method feederezéshez. A hajszálelőkés, csalitüskés módszer a horogfülnek köszönhetően egyszerűen megvalósítható.

Hosszú, tűéles hegye könnyen akad és erős horogszárának köszönhetően jól tartja a halat. Vékony, ám erős, öblös horogtest a tökéletes akadásért!Bővebben


650Ft/csomag

Bővebben