Eventus Premium Hookbait 150g

Prémium minőségű csalizóbojli.

A precízen összeállított receptnek és a minőségi összetevőinek köszönhetően sikerült megalkotnunk egy igazán fogós és jó minőségű csalizó bojlit.

+AKCIVATOR 10ml-es folyékony adalék, amely a bojlira öntve megnöveli annak csalogató hatását. A bojli gyártása során felhasznált alkotókat tartalmaz, nem nyomja el a bojli belsejéből kiáramló értékes csalogatóanyagokat, hanem felerősíti és tömény formában tartalmazza azokat. A bojli gyorsan és jól felszívja.

Található benne: tömény betain HCl, amino komplex, melasz, egyéb étvágyfokozók, a bojlihoz való aroma.

Bővebben


150g – 1800 Ft

Bővebben

Eventus verseny special bojli

Legújabb bojlink versenyekre és gyors, intenzív horgászatokra kifejlesztve leöntő folyadékkal!

Prémium minőségű csalizó bojli család, minden egyes zacskóhoz jár egy 10ml-es attraktoros leöntő folyadék. Rendkívül intenzív és gyorsan működő csali állítható össze így. Egyszerűen csak cseppentsünk a csomagba az attraktorból, rázzuk össze és már kész is a legfogósabb és leggyorsabb bojli amit valaha is használtunk.
Nem csak az ízesítés miatt ilyen nagy a csalogatóhatása. A beltartalma úgy lett összeállítva, hogy a pontyok számára fontos és nagy csalogatóhatással bíró anyagok gyorsan ki tudjanak áramolni. Nedvességtartalma viszonylag magas (26-28%) ami szintén elősegíti nemcsak a gyors és nagyarányú emésztést, hanem a gyors kimosódást is.
Bővebben


3.500,-Ft/kg

Bővebben

Eventus májas-fokhagymás bojli allicinnel

Ez egy rendkívül jó minőségű bojli, amelyben az intenzív fokhagyma illat keveredik a máj átható szagával. Kizárólag természetes alapanyagokból készült, egészséges és jól emészthető a halak számára. Sőt! A magas allicin tartalmának köszönhetően javítja a pontyok vitalitását, serkenti az ellenálló képességüket.Bővebben


4.100,-Ft/kg

Bővebben