EVENTUS SOLUBLE PREMIUM HOOKBAIT 140g (OLDÓDÓ)

Már évek óta kísérletezünk egy olyan, hideg vízben is sikeres horogcsali megalkotásával, amely a 4-5 C°-os vízhőmérséklet esetén is eredményes.
Sokan vagyunk úgy, hogy amint az időjárás engedi (de legalábbis nagyjából kiolvad a víz) a horgászéhségünk csillapítására kiülünk egy picit fagyoskodni.
Bővebben


1900,-Ft/tégely

Bővebben

Eventus New Spicy Variation bojli

spicy

2016-os évben újdonsággént piacra dobtuk fűszeres szériánkat. Azóta a termék rendkívüli sikereknek örvend és bizonyítja létjogosultságát.
Premium minőségű, igazi nagyhalas bojlit sikerült megalkotnunk. A termék gyártása során eredeti, intenzív fűszereket használtunk fel. A magas fűszertartalom garancia arra, hogy intenzíven és hosszú időn keresztül extrém csalogató hatással rendelkezzen csalink. Ennek köszönhetően iszapos helyeken is eredményesen használhatjuk. Alapmixe enyhén hallisztes, fehérjeprofilját minőségi alapanyagokkal állítottuk be úgy, hogy egész évben eredményes legyen. Beltartalma összeállításánál úgy válogattuk meg az alkotórészeket, hogy minél kevésbé legyen érzékeny az időváltozásokra.Bővebben


4890 Ft/kg

Bővebben

Eventus Hook 150g párolt bojli AKCIÓ!

Intenzív ízesítésű csali messziről felkelti a halak érdeklődését és azonnali kapásra csábítja őket. Nagy töménységű aromája csalogató hatását hosszú ideig kifejti. Fogási eredményeinek ugrásszerű javulásához az Eventus Hook boilie kitűnő választás. Versenycsapatunkat több horgásztavon is rekord fogások beállításához segítette.Bővebben


1190,-Ft/tégely

1890,-Ft/tégely

Bővebben

Eventus Extra Belachan bojli

Eventus Extra Belachan bojli

Az Eventus Boilies új fejlesztésű bojlija az extra belachan. Aki már találkozott a belachan (erjesztett garnélarák kivonat) jellegzetes, átható szagával az sosem felejti el. Rendkívül jellegzetes és halak számára igen vonzó illatnak és rendkívüli beltartalomnak köszönhetően sikerült megalkotnunk ezt a top kategóriás csalit, amit minden horgásznak ki kell próbálnia.Bővebben


4.190,- Ft/kg

Bővebben

Eventus Supers 2in1 bojli

Rendkívül jó minőségű, különleges, egyedi bojlik.
Ez a termékünk nem csupán azért ilyen eredményes mert a pontyok számára könnyen észrevehető és figyelemfelkeltő, hanem azért is mert különleges összetételének köszönhetően szinte rászoknak, függőivé válnak a pontyok.
Rendkívül gyorsan fejti ki csalogatóhatását, ezért ajánlott versenyekre, rövidebb horgászatokra is!
Minősége vetekszik a piacon fellelhető prémium minőségű főzött bojlik minőségével, sőt…. Vízbekerülése után a két komponensnek köszönhetően teljesen egyedi módon viselkedik.
Jelenleg ez a bojli egyedülálló a piacon. Teljesen új eljárással készül.Bővebben


2300 Ft/kg

Bővebben

Eventus Premium Hookbait 150g

Prémium minőségű csalizóbojli.

A precízen összeállított receptnek és a minőségi összetevőinek köszönhetően sikerült megalkotnunk egy igazán fogós és jó minőségű csalizó bojlit.

+AKCIVATOR 10ml-es folyékony adalék, amely a bojlira öntve megnöveli annak csalogató hatását. A bojli gyártása során felhasznált alkotókat tartalmaz, nem nyomja el a bojli belsejéből kiáramló értékes csalogatóanyagokat, hanem felerősíti és tömény formában tartalmazza azokat. A bojli gyorsan és jól felszívja.

Található benne: tömény betain HCl, amino komplex, melasz, egyéb étvágyfokozók, a bojlihoz való aroma.

Bővebben


150g – 1800 Ft

Bővebben

Eventus MONO Special Pop-up AKCIÓ!

Legújabb termékünk, mely ötvözi a lebegő és főzött csalik előnyös tulajdonságait.
Annak köszönhetően, hogy a csali beltartalma nagy mértékben megegyezik a prémium csalizó bojlijaink beltartalmával az értékes csalogató anyagok kimosódása jeletős. A ponty táplálékként tekint rá, ennek köszönhetően bátran veszi fel, drasztikusan növelve a kapások számát.

Bővebben


4200,-Ft

Bővebben

Eventus Special Spring (tavaszi) bojli

Tavaszi időszakban a pontyok természetes táplálékai elsősorban a zooplanktonok, tehát állati szervezetek. Ezek három nagyobb csoportra oszthatók: a kerekesférgek (Rotatoria), az ágascsápú rákok (Cladocera), valamint az evezőlábú rákok (Copepoda) csoportjára.Bővebben


3490 Ft/kg

Bővebben

Eventus Csalizó Special

Ez egy újfajta bojli, ami a legjobb minőségű alapanyagokból készül és minden igényt kielégít, a piacon fellelhető legtöbb ízben és illatban rendelhető, tetszés szerinti méretben.
Ez az újfajta, CSALIZÓ SPECIÁL névre keresztelt bojli beltartalmi értékét tekintve a legjobb minőségű bojlikkal vetekszik, ára mégis rendkívül kedvező.  12 féle alapanyagból készült csali. Segítségével könnyedén szelektálhatjuk a nagytestű példányokat.Bővebben


3.000,-Ft

4.200,-Ft/kg

Bővebben

Eventus Premium Pro bojli

Az Eventus bojlicsalád zászlóshajója az 1kg-os kiszerelésű prémium kategóriás pro bojlija!

A piacon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokból előállított, gondosan kikísérletezett és már jól bevált recepttúra alapján összeállított bojli. A Premium Pro bojlit a pontyokra intenzíven ható aromák keverékéből sikerült megalkotnunk ezt az évek óta sikeres és jól bevált csalit.

Beltartalmában megtalálhatók:
erjesztett rákkivonat, előemésztett fehérék (aminók), vízben oldódó fehérje komplex, élesztők, ásványi anyagok, vitaminok, minőségi alapanyagokból származó szénhidrátok, mélytengeri halakból készített halolaj (magas omega-3 tartalmú), chili, Robin-Red, erősen halas, nagy fehérjetartalmú csali.
Beltartalma megalkotásánál fő szempont volt a természetes táplálék (zoo- és fitoplanktonok) fehérjeszerkezetének és tápértékének leutánozása volt. Ami az öreg és tapasztalt pontyok becsapásának fő ismérve. A halak már ösztönösen, messziről felismerik és minden gyanakvás nélkül fogyasztják.

Sikerült megalkotnunk egy igazi nagyhalas bojlit, ami azt tudja – ami minden bojlis horgász szívét megdobogtatja – kihozni az adott vízfelületből a maximumot.

Bővebben


4.200,-Ft/kg

Bővebben

Prémium Chili&Barack bojli

Prémium kategóriós, igazi nagyhalas, szelektáló bojli, amely a tavaszi, felmelegedő vizekben éppolyan eredményes mint a legmelegebb időszakokban. A pontyok ösztönösen táplálékként azonosítják, és gyanakvás nélkül fogyasztják.

Bővebben


4200 Ft/kg

Bővebben

Eventus bio best (szénhidrátos) bojli

Rendkívül kedvező áron kapható ez az új fejlesztésű, nagyon jó minőségű bio best bojli!

Rendkívül kedvező árú, mégis igen fogós és gazdag beltartalommal bíró csali! A pontyok és amurok számára ellenállhatatlan ropogtatni valók és a könnyen kiáramló csalogatóanyagok gyorsan felkeltik célhalaink érdeklődését. Válogatott, legjobb minőségű, friss szénhidrát származékok, egész tojás, emésztést könnyítő adalékok hozzáadásával készül. A pontyok a nagy energiatartalmú táplálékot fokozottan keresik az év bizonyos szakában (tavasszal, ősszel). E igény kielégítése sikerünk kulcsa. Alkalmazható tartalmas és vonzó etetésként, valamint felkínálható horogcsaliként is!Bővebben


1.940,- Ft/kg

Bővebben

Eventus verseny special bojli

Legújabb bojlink versenyekre és gyors, intenzív horgászatokra kifejlesztve leöntő folyadékkal!

Prémium minőségű csalizó bojli család, minden egyes zacskóhoz jár egy 10ml-es attraktoros leöntő folyadék. Rendkívül intenzív és gyorsan működő csali állítható össze így. Egyszerűen csak cseppentsünk a csomagba az attraktorból, rázzuk össze és már kész is a legfogósabb és leggyorsabb bojli amit valaha is használtunk.
Nem csak az ízesítés miatt ilyen nagy a csalogatóhatása. A beltartalma úgy lett összeállítva, hogy a pontyok számára fontos és nagy csalogatóhatással bíró anyagok gyorsan ki tudjanak áramolni. Nedvességtartalma viszonylag magas (26-28%) ami szintén elősegíti nemcsak a gyors és nagyarányú emésztést, hanem a gyors kimosódást is.
Bővebben


3.500,-Ft/kg

Bővebben

Eventus májas-fokhagymás bojli allicinnel

Ez egy rendkívül jó minőségű bojli, amelyben az intenzív fokhagyma illat keveredik a máj átható szagával. Kizárólag természetes alapanyagokból készült, egészséges és jól emészthető a halak számára. Sőt! A magas allicin tartalmának köszönhetően javítja a pontyok vitalitását, serkenti az ellenálló képességüket.Bővebben


4.100,-Ft/kg

Bővebben